Zašto su burme belo zlato pun pogodak za današnje mladence?

Odabir burme jedan je od bitnih elemenata organizacije venčanja, a danas se najčešće parovi odlučuju samostalno da ih finansiraju. Za razliku od nekadašnjeg običaja da kum kupuje željene burme mladencima, danas sve zavisi od njihovog dogovora i želja. Svakako, bitno je odabrati model koji će se svideti kako mladi, tako i mladoženji, zbog čega je najbolje konačan izbor prepustiti upravo njima.

Burme belo zlato danas su najčešći rezultat razgledanja dostupnih modela i najtraženije u poređenju sa drugim bojama zlata – žutim i roze tonovima. Kao vrlo efektne i moderne, istovremeno imaju svedene boje i manju blještavost od žutog zlata, pa ispunjavaju sve želje parova, jednostavnije se uklapaju sa ostatkom aksesoara, dok su cenovno na istom rangu.

Burme belo zlato biraju budući supružnici kao univerzalno rešenje

Za razliku od opcije kupovine prstena u žutoj boji, burme belo zlato su danas izuzetno moderne i tražene. Generalno, žuto zlato je dominiralo decenijama kao simbol bogatstva, moći i blještavosti, dok današnji parovi teže da odaberu burme belo zlato baš zbog univerzalnosti i svedenosti boje. U bogatoj ponudi mogu se pronaći burme koje imaju cirkone, drago kamenje, specijalne šare, linije, motive, otiske prstiju, inicijale, kao i mnogo drugih detalja na spoljašnjoj strani prstenja.

Sa druge strane, parovi vole graviranje datuma zabavljanja, venčanja ili inicijala sa unutrašnje strane, zbog čega dolazi do izražaja simbolička vrednost koju imaju burme. U svakom slučaju, odabir odgovarajuće burme zahteva da svako od budućih supružnika pronađe prvenstveno model koji mu se dopada, bez obzira na izbor druge strane, kao i da dobro razmotri potrebnu veličinu.

Burme belo zlato osvajaju svojom besprekornom estetikom i dizajnom

Burme belo zlato mogu se pronaći u širokom asortimanu modela, kao varijanta koja ima sjajnu prevlaku, matiranu ili kombinovanu. Širok asortiman ovaih i sličnih proizvoda možete pogledati na sajtu zlatara Aurum. Takođe, oblik prstena se razlikuje – može biti zaobljen, ravan, ili sa udubljenjima, ispupčenjima i potpuno nepravilnim oblikom. Pored toga, dame se pre odlučuju za efektne detalje i dodatke, dok muškarci biraju burme belo zlato univerzalnijeg izgleda i manje privlačnog tona boja, koji ne blješti. Inovativne kolekcije osmišljene su na način da žena može odabrati idealne burme bez obzira na ukus i stil muškarca, koji će takođe pronaći varijantu prema sopstvenim željama.

To znači da burme belo zlato ne moraju da budu potpuno iste za svakog od supružnika, posebno ukoliko imaju različite stavove, želje i mišljenja. Ipak, za parove kojima je osnovni kriterijum odabira identičan model burmi za svakog od njih, bitno je pronaći varijantu koja će uskladiti želje i ispuniti potrebe udobnog i ležernog svakodnevnog nošenja. Zahvaljujući brojnim mogućnostima moderno opremljenih zlatara, dostupna je čak i izrada po porudžbini, kada se sve želje mogu pretvoriti u omiljene burme, što je istovremeno i unikatno rešenje za svaki budući bračni par.

Burme se nose ceo život, pa je važno odabrati model koji će biti u skladu sa ličnim željama, zamislima i idejama, bez obzira na uticaj drugog budućeg supružnika. Zajedništvo podrazumeva i donošenje odluka onda kada su stavovi različiti, pa tako i same burme belo zlato ne moraju nužno biti identične, već je bitno da izazovu oduševljenje i udobnost nošenja u svakom trenutku.