Priuštite sebi nezaboravne trenutke, ušuškajte se u bade mantil i razmazite samu sebe

zenski bade mantili

Svi smo mi, zahvaljujući ubrzanom tempu života i tome što zbog silnih obaveza u jedan dan pokušavamo da „uguramo 25 sati“ često napeti, čak i anksiozni. Često i ne primećujemo kako zbog tog pokušaja da zadovoljimo standarde koje nam nameće savremeno društvo i u želji da budemo „Super žene“, „Super mame“ i „Super poslovne žene“ počinjemo da gubimo same sebe, da smo uglavnom nervozne jer nismo uspele da ispunimo silne obaveze.

Zbog silne napetosti i nervoze koju stalno osećamo počinjemo da se udaljavamo od naših najbližih i trudeći se da sve sitnice budu savršene zaboravljamo na suštinu. Ovakav način života utiče i na naš odnos sa partnerom, pa umesto da nam muž ili dečko bude ljubavnik i partner sa kojim ćemo se boriti protiv svih oluja koje nas zadese u životu, taj odnos se često pretvara u bojno polje. Kada shvatimo kako je došlo zbog toga, često bude kasno za ispravljanje grešaka. Zbog svega ovoga treba da shvatimo da ne treba da jurimo za tim da dostignemo neke nerealne nametnute standarde, da shvatimo da imamo pravo na grešku i da treba sebi da priuštimo trenutke opuštanja kako bismo se resetovale i pripremile se za nove izazove.

Obucite bade mantil i dugo pijte kafu

Jedna od najlepših stvari na svetu je taj komfor koji nosi ženski bade mantil u kojem osećate pravo opuštanje. Bade mantil je sinonim za ona mirna jutra kada dugo ispijate kafu u tišini, ili spremate doručak dok čekate da se porodica probudi. Ako ste jutarnji tip i više Vam prija da se „resetujete“ u prvim jutarnjim časovima ustanite sat vremena ranije, i dok ušuškani pijete prvu jutarnju kafu pripremite se psihički za sve obaveze koje Vas čekaju u toku dana.

Ušuškajte se u bade mantil i gledajte omiljenu seriju

Ako ste tip koji više voli noćne sate, nakon što ušuškate decu na spavanje ili završite sve što ste planirale tog dana priuštite sebi dugo opuštajuće tuširanje nakon kog ćete se ušuškati u bade mantil, kao i najprijatniji pamučni ženski donji veš, i gledati omiljenu seriju ili film dok grickate omiljeni slatikš ili jedete sladoled. Ovo će Vam sigurno pomoći da se opustite nakon napornog dana i nakon ovakvog uživanja sigurno ćete bolje spavati.

Priuštite sebi spa tretman kod kuće

Sve mi uživamo u tome da se razmazimo. Volimo da se negujemo, uradimo piling i stavimo dobru masku na lice. Ako volite da se počastite ovakvim mazalicama, odvojite dva sata nedeljno da nakon tuširanja, obučete udoban bade mantil i stavite pakovanje na kosu, dobru masku za lice i uživate u tišini. Za potpuni ugođaj upalite sveće u spavaćoj sobi kako biste se što više relaksirali.

Za sve ovo glavni uslov je da poseduje dobar ženski bade mantil da bi Vam bilo što udobnije. Ako nemate bade mantil prodaja se obavlja u svim prodavnicama donjeg veša ili onim prodavnicama koje su specijalizovane za posteljinu, jorgane, peškire. Prilikom kupovine obratite pažnju od kog materijala je sašiven, jer bi najbolje bilo da je debeli frotirski. Za dobar bade mantil cena je slična kao za neku dobru pidžamu ili spavaćicu.