U pravu si! Online

Klikni bezbedno

Klikni bezbedno jeste servis Uprave za digitalnu agendu Republike Srbije, čiji je zadatak da pruža informacije o raznim rizicima po bezbednost građana, pre svega dece i mladih, koji postoje prilikom pretraživanja Interneta ili online komunikacije s nepoznatim osobama.

Najveći deo informacija predstavljen je na njihovom sajtu. Tu su posebne sekcije namenjene mladima i roditeljima, a moguće je i pregledati različite materijale: brošure, prezentacije, vodiče i video snimke.

Sa servisom Klikni bezbedno možeš stupiti u kontakt telefonom, e-mailom (adresu potraži na sajtu) ili putem kontakt forme na sajtu, preneti im svoja iskustva i raspitati se o mogućnosti zaštite. Ukoliko je za tvoj slučaj nadležan neki drugi organ (policija, Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal), servis Klikni bezbedno preneće informacije tom organu.

Adresa i linkovi

„Klikni bezbedno“ — Uprava za digitalnu agendu
Pariska 7
11000 Beograd
Telefon: (011) 20-20-057, (011) 20-20-200
Internet:Sajt „Klikni bezbedno“
Kontakt forma

VN:F [1.9.22_1171]

Oceni članak!

Razumljiv?
Koristan?
Zanimljiv?
Ocena:
3.6/5
(Ukupan broj ocena:3)
This entry was posted in Nasilje na internetu, Internet and tagged , , , . Bookmark the permalink. Trackbacks are closed, but you can post a comment.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

 • Podrška

 • oebs

  oebs
 • Izrada vodiča kroz bezbednost mladih izrađena je uz finansijsku podršku Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju, u okviru projekta Konsolidovanje procesa demokratizacije u sektoru bezbednosti u Republici Srbiji, koji sprovodi Misija OEBS u Srbiji. Stavovi izraženi u vodiču pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
 • microsoft

  microsoft
 • paragraf

  paragraf
 • b92

  b92
 • mtv

  mtv
 • boje

  boje